Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Οδηγίες πρόσβασης


Αγαπητοί γονείς,

Η συνάντηση μας με τους μικρούς αθλητές των Special Olympics θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 1/2/14  στο Γυάλινο κτίριο Παλαιού Φαλήρου, στην πλατεία Νερού. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 1 ώρα, από τις 12.30 έως τη 13.30. Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στον χώρο 12.15

Η είσοδος μας καθώς και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Θα μας περιμένουν αθλητές ηλικίας 2, 4-8χρ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα καλωσόρισμα- γνωριμία μεταξύ των παιδιών  και θα συνεχιστεί  με τις ασκήσεις. Η προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις διαφόρων δεξιοτήτων που θα δοκιμάσουν τα παιδιά και οι μικροί αθλητές με τη συνοδεία των γονέων. Για αυτό θα ήταν πρακτικό να φοράμε όλοι άνετα ρούχα και παπούτσια.

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα θα βιντεοσκοπηθεί από τους υπεύθυνους-οργανωτές. Μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε φωτογραφική μηχανή ή κάμερα.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Η Πλατεία Νερού βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με την Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή). Είναι πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do και στα Village Φαλήρου.


ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ «ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ»

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ:

ΓΡΑΜΜΕΣ Ε22 (ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ EXPRESS) ή Β2 (ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ή 550.Κατεβαίνετε στη στάση «ΦΟΡΟΣ»
ΜΕ ΤΡΑΜ:
ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 4 (ΓΙΑ ΣΕΦ). Κατεβαίνετε στη στάση «ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ» Στη συνέχεια περνάτε κάτω από τη γέφυρα και το πρώτο κτίριο που θα συναντήσετε είναι το «Γυάλινο» Κτίριο.
ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΕΦ. ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΣΕΦ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ. ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΕΖΟΦΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΕΙ). ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΧΕΡΙ.
Στον χώρο υπάρχει μεγάλο parking 2.500 θέσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα:

 
ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς.

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου