Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Όμορφη πόλη...φωνές παιδικές!

 Οι γιορτές των Νηπιαγωγείων μας με τις τελευταίες δραστηριότητες, κατασκευές, και δημιουργίες λίγο πριν το γλυκό και πολυαναμενόμενο από μικρούς και μεγάλους Καλοκαιράκι, αποτελούν μια όμορφη λήξη της φετινής μας συνύπαρξης.

Τα παιδιά μας, συγκέντρωσαν γέλια και συγκινήσεις, εμπειρίες και όνειρα, ζωγραφιές και τραγούδια και γέμισαν την τσέπη της καρδιάς τους με στιγμές...

Στιγμές που μοιραζόμασταν τη χαρά μας κι έτσι γινόταν διπλή, που κόβαμε στα δυο τη λύπη μας και την αντέχαμε, στιγμές που προσφέραμε ο ένας στον άλλο τις γνώσεις, τις ιδέες μας, την εμπιστοσύνη και την συμπαράστασή μας, τη θέληση για συνεργασία, το κέφι και τις ελπίδες μας.

Ευχαριστούμε τα παιδιά  για τα συναισθήματα τη γνώση και την εμπειρία, που για ακόμη μια χρονιά μας προσέφεραν απλόχερα και γενναιόδωρα!

                                                    
 

Οι μυρωδιές της θάλασσας και τα πλάσματα του βυθού, ενώθηκαν με στίχους και μουσικές, λέξεις και νότες, και σφράγισαν τη φετινή χρονιά με αγάπη, χαρούμενες στιγμές και υπέροχες συνεργασίες μικρών και μεγάλων!

Μια παρέα με φιλία δυνατή, με όνειρα και στόχους, πόθους και πάθος, πέτυχε μέσα από την αγάπη της για την Ελλάδα και τη μουσική,  να μας κάνει παρέα στην τάξη και να συντροφεύει με το έργο της το νου και την ψυχή μας, η παρέα του Μίκη, του Μάνου και του Οδυσσέα, που ζούσαν σε αυτή την ίδια όμορφη πόλη με ήλιο χρυσό, βουνά και πελάγη απλωμένα, με απέραντους δρόμους, φωνές μουσικές και αμέτρητες ζεστές αγκαλιέςόπως κι εμείς!
              
                       
                                    

                                 
 
                                 

              

                                        
                                       
Κ Α Λ Ο  Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου